Städdag – 2023-05-14

Söndag den 14.e maj 10:00 så anordnas årets vårstädning. Ta chansen att träffa dina grannar, så hjälps vi åt att få det fint och trevligt i vår gemensamma utemiljö!

Takmålning och taktvätt – 2023-05-08

Från och med vecka 19 så påbörjas arbetet med taktvätt och takmålning på Ågesta Broväg 51-53, 57-59 samt Arvikagatan 31. Beräknad tid för arbetet i sin helhet är på 2-3 veckor men kan variera beroende på väder.

Mer detaljerad information har delats ut i pappersform.

Sopning av grus 2022-04-25

Tisdagden 25.e april är det dags att sopa bort vinterns grus och sand från våra gångvägar och parkeringar.

Se till att sopa ut allt grus från parkeringsplatserna för att underlätta för entreprenören att få bort allt grus.

Kodlås till soprummet och förråd

Nu är kodlåset till soprummet monterat och klart, förhoppningsvis slipper vi i fortsättningen de problem vi har haft med kärvande nycklar.

En liten lapp med koden har lagts i samtliga postlådor, hör av er till nycklar@larsbodaskolan.se om den inte hittas.

Även kodlåset till extraförråden på hörnet är installerat, berörda personer får en personlig kod i sin brevlåda.

Höststädning med buskklippning 2022-11-19 10:00

I år kör vi en annorlunda variant på höststädningen där vi har som huvudfokus att ge oss på buskarna som vetter mot Ågesta Broväg. Detta innebär att containern som normalt placeras vid soprummet kommer placeras i anslutning till buskarna. Skyddshandskar och andra hjälpmedel kommer finnas tillgängliga.
Detta hindrar inte att det röjs lite även på övriga delar av vår mark, men avfallet behöver fraktas till containern på andra sidan fastigheten.

Originalplanen var att göra detta vid två olika tillfällen men eftersom vi inte har någon trädgårdsgrupp längre som normalt planerar städdagarna så väljer vi att slå ihop dessa två aktiviteter.

Vi testar även ett annat upplägg med mat där man på förmiddagen får kryssa för vilken pizza man vill ha, så beställer vi sedan detta samma dag.

Ta chansen att träffa dina grannar! 😊

Stamspolningar i November

Vi kommer under November månad utföra stamspolningar i föreningen, arbetet förväntas pågå under vecka 46 och aviseringar kommer sättas upp i trapphusen. Tillträde till lägenheterna måste beredas antingen genom att vara på plats eller genom att lämna nycklar i tuberna.

Låset till soprummet

Vi har haft återkommande problem med låset till soprummet och undersöker därför möjligheten till att inför en digital variant istället för nycklar.

Uppdatering: Vi har nu beställt en lösning med kodlås som kommer monteras inom kort.

Möjlighet att hyra extra förråd

Det finns nu ett antal extra förråd som medlemmar kan hyra. Det finns två typer av förråd:

ca 5kvm (300kr/månad)
ca 8km (500kr/månad)

Uthyrning sker med 3månaders ömsesidig uppsägning. Vid intresse så kontakta styrelsen.